Franța, inundații pe Riviera Franceză: două persoane dispărute

Franța, inundații pe Riviera Franceză: două persoane dispărute

Două persoane sunt date dispărute, alte două au fost rănite și sute de case au fost inundate din cauza ploilor abundente care au lovit Riviera Franceză, unde a fost declanșată alerta roșie pentru riscul inundațiilor.

”Bacteria ucigașă” Un bărbat a murit la spital după ce a fost lins de câinele său

Peste 1.600 de pompieri mobilizați au primit mii de apeluri. O femeie de 39 de ani a fost rănită grav după ce a fost izbită de inundații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.