Franța, incendiu de proporții al o uzină chimică din Rouen / VIDEO

În jurul orei trei azi noapte a izbucnit un incendiu de proporții în Rouen, Franța, la o fabrică chimică aparținând companiei Lubrizol, catalogată conform Directivei europene Seveso cu risc ridicat. Fabrica produce aditivi lubrifianți. Conform rapoartelor mass-media locale, o coloană imensă de fum negru gros și flăcări extrem de mari sunt emise din fabrică în urma numeroaselor explozii.

Motivele incendiului nu sunt cunoscute deocamdată.

Elefantul Takiri, bolnav și subnutrit obligat să defileze în Sri Lanka, a murit: ” Liber după 70 de ani de sclavie”

La fața locului s-au prezentat 130 de pompieri cu mijloace avansate tehnologic pentru a combate flăcările violente care nu par să se stingă. Un perimetru de securitate de 500 de metri a fost creat în jurul uzinei, iar școlile din nordul Rouenului vor rămâne închise ca măsură de precauție.

În acest moment nu au fost raportate victime.

Spectaculaire incendie en cours à Rouen dans une usine de lubrifiant classée Seveso

Spectaculaire incendie en cours à Rouen dans une usine de lubrifiant classée SevesoPas de victimes à déplorer, mais près de 150 sapeurs pompiers sont sur place, avec un périmètre de sécurité d'environ 500 mètres#BourdinDirect

Pubblicato da RMC Info Talk Sport su Mercoledì 25 settembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.