Franța, Facebook blochează live-ul lui Alain Cocq „moartea în direct”

Facebook a decis să blocheze transmisia în direct a morții francezului Alain Cocq, activist al campaniei pentru un sfârșit de viață decent. Cocq însuși a anunțat pe rețelele de socializare: „Facebook mă împiedică să difuzez videoclipuri până la 8 septembrie”. „Acum este rândul vostru , spune ce părere ai despre metodele de împiedicare a libertății de exprimare”.

Un bărbat cu o boală incurabilă alege să moară în direct pe Facebook: „Stop alimentației și tratamentului, va dura 5 zile”

„Regulile noastre nu permit transmiterea în direct a tentativelor de sinucidere”, a explicat Facebook. În timpul nopții, Cocq, care locuiește la Dijon, a anunțat că și-a suspendat tratamentele, nutriția și hidratarea pentru a denunța prevederile în vigoare în Franța la sfârșitul vieții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.