Franța, explozie într-o clădire din Bordeaux: 3 răniți

O explozie masivă a avut loc în Bordeaux, vestul Franței, care a zguduit întregul cartier Boerie și a deteriorat grav o clădire

Citește și A încercat să se sinucidă întinzându-se pe șinele de tren, dar conductorul o salvează: „Ai ales un tren greșit, al meu”

În acest moment salvatorii vorbesc despre cel puțin 3 răniți și 2 persoane dispărute. Potrivit ziarului Le Parisien, explozia s-ar putea datora unei scurgeri de gaz dintr-un garaj.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.