Franța este pe cale să interzică crescătoriile de nurcă și animalele sălbatice din circuri și delfinarii

Animalele sălbatice din circurile ambulante vor fi interzise treptat în Franța, precum și balenele ucigașe și delfinii în cele trei delfinarii din țară și crescătoriile de nurcă.  Acest lucru a fost anunțat de ministrul tranziției ecologice, Barbara Pompili, prezentând o serie de măsuri privind „bunăstarea faunei sălbatice în captivitate” .

Calendarul prevede o interdicție în termen de cinci ani pentru fermele de nurcă. În doi ani, însă, balenele vor părăsi delfinariile. În timp ce, pentru delfini ar putea dura șapte ani, deoarece trebuie găsite soluții pentru a-i proteja. Se vorbește despre crearea unui sanctuar care să poată adăposti cetaceele acum în captivitate.

Citește și : Și-au hrănit fiica nou-născută doar cu produse vegane provocându-i leziuni cerebrale permanente, judecătorul îi scutește de închisoare

Cu toate acestea, nu s-a anunțat nicio dată pentru circuri.

Stabilirea unei date nu rezolvă toate problemele, prefer să existe un proces care să se realizeze cât mai repede posibil”, explică ministrul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.