Franța, Emmanuel Macron este pozitiv pentru Coronavirus

Emmanuel Macron a rezultat pozitiv pentru Coronavirus.

Acest lucru a fost comunicat de către Elysée, după ce șeful statului francez a fost supus testului după apariția primelor simptome. El va continua să lucreze în izolare timp de șapte zile.

Citește și SUA, reacții alergice severe la vaccinul Pfizer

Președintele francez Emmanuel Macron a  rezultat pozitiv  pentru Covid-19. Eliseea a fost cea care a comunicat-o. Șeful statului a fost testat după apariția primelor simptome. El va continua să lucreze în izolare timp de șapte zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.