Franța, după 8 ani de căutări, ”monstrul din Nantes” a fost capturat: își ucise soția și cei 4 copii

Franța, după 8 ani de căutări, ”monstrul din Nantes” a fost capturat: își ucise soția și cei 4 copii

Vânătoarea lui Xavier Dupont de Ligonnes, supranumit și „monstrul din Nantes” ș-a încheiat după 8 ani, timp în care s-a ascuns sub o falsă identitate. Bărbatul a fost acuzat că și-a ucis soția  de 48 de ani și cei patru patru copii de 21, 18, 16 și 13 ani în 2011. Monstrul după ce le-a luat viața a tăiat corpuri în bucăți și le-a îngropat în grădina casei.

Oroare în familie! Un agent de penitenciar și-a ucis soția și cele două fiice minore, după care s-a sinucis

Bărbatul a fost arestat pe aeroportul din Glasgow, Scoția, când tocmai coborâse dintr-un avion care se întorcea din Paris Roissy-Charles de Gaulle. Dupont a călătorit sub o identitate falsă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.