Franța, Consiliul științific a aprobat reducerea carantinei de la 14 la 7 zile !

Franța se află într-un moment foarte delicat în ceea ce privește Coronavirusul , dar a luat o decizie foarte importantă, care nu fusese încă luată până acum. Franța ocupă locul șase printre țările cele mai afectate în 24 de ore și situația devine din ce în ce mai alarmantă , inclusiv în ceea ce privește spitalele și terapiile intensive. Sunt vremuri foarte dificile, dar în ciuda acestui fapt, țara a luat o decizie extremă.

COVID-19, Spania este prima țară europeană care a depășit 500 de mii de infecții

Situația din Franța este foarte alarmant, cu o creștere continuă în cazuri, dintre care unele sunt foarte grave. Decesele au crescut, spitalele sunt în criză iar medicii din Marsilia au dat un semnal de alarmă, deoarece locurile de terapie intensivă sunt toate pline. O situație foarte delicată, care nu a împiedicat consiliul științific al Franței să dea un OK pentru a reduce carantina de la 14 la 7 zile. Aceasta va fi durata de izolare pentru toate persoanele care au testate pozitiv pentru Coronavirus.

Reducerea carantinei a fost anunțată de ministrul francez al Sănătatii, Olivier VERAN. Această decizie va intra formal în vigoare la Consiliul Apărării. „Ne va oferi ceva timp să consultăm alți experți cu privire la implementarea măsurii”, a explicat ministrul. Reducerea carantinei este un test foarte important pentru a încerca să învățăm să trăim din ce în ce mai mult cu acest virus, în speranța că această alegere nu va afecta în continuare Franța.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.