Franța, chirurg acuzat de pedofilie: 250 de victime

Un chirurg francez a fost acuzat de pedofilie: 250 de victime

Laurent Zuchowicz, un procuror al La Rochelle a anunțat că ar fi 250 de „potențiale victime ale unor acte de pedofilie care nu au fost prescrise și identificate în timpul anchetei” care vizează  Joel Le Scouarnec, un chirurg francez în pensie.

O mamă și-a ucis copiii: se temea că s-ar fi descoperit incestul cu fratele ei, tatăl copiilor

Fostul medic acum în vârstă de 68 de ani, a profesat în mai multe orașe franceze din 1989 până în 2017. Din mai 2017 el se află  la închisoare în așteptarea procesului programat pentru martie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.