Franța, atac la Lyon: un mort și nouă răniți !

Franța, atac la Lyon ! Infractorii erau înarmați cu cuțite de bucătărie. Unul a a fost oprit un altul este căutat. Victima avea 19 ani, trei dintre răniți sunt în stare foarte gravă

Un mort  și  nouă răniți, dintre care trei în condiții foarte grave: acesta este  bilațul unui atac efectuat cu cuțite în Villeurbanne, la marginea orașului Lyon. Potrivit martorilor audiați de poliție, atacatorii erau în doi ți erau  înarmați cu un cuțite : unul este din Afganistan. Poliția l-a oprit pe unul dintre atacatori, în timp ce celălalt este încă în fugă.

Obsedată de selfie, o mamă își ucide copilul și-l taie în bucăți. ”Nu mă asculta!”

Incidentul s-a produs chiar înainte de ora 17:00 în apropierea stației de metrou Laurent-Bonnevay.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.