Franța, aproape 70 de mii de noi cazuri de Covid în 48 de ore

În ultimele 24 de ore în Franța s-au înregistrat 69.864 de noi infecții cu Covid-19. Cifra raportată de autoritățile franceze este un record de la începutul pandemiei. 69.864 cazuri noi și 767 decese numai în ultimele 24 de ore. Numărul de pacienți  din terapiile intensive depășesc 3 mii.

Citește și Covid, Franța se îndreaptă spre lockdown. Mass-media: „Blocaj național de joi ”

Președintele Emmanuel Macron a anunțat „blocarea de vineri în Franța până la 1 decembrie” pentru a stopa răspândirea coronavirusului, precizând că măsurile vor fi impuse pe „întreg teritoriul național ”. Președintele a precizat clar că „școlile vor rămâne deschise, lucrările pot continua”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.