Franța, alarma experților: „Nu pierdeți controlul asupra epidemiei”. Bonus pentru îngrijitori de până la 1000 de euro

Franța ar putea pierde controlul asupra epidemiei Coronavirus „în orice moment”. Este avertismentul lansat de consiliul științific al guvernului, în timp ce autoritățile au confirmat prima creștere a pacienților din UCI începând cu luna aprilie și se teme un al doilea val de infecții în țară.

Coronavirus: Bill Gates se apără de teoriile conspirației epidemice

“Virusul a circulat recent mai activ, ca urmare a scăderii măsurilor de distanțare și de protecție”, au subliniat experții, subliniind că “echilibrul este fragil”. „Putem să ne schimbăm cursul în orice moment și să terminăm într-un scenariu precum cel spaniol” în care epidemia Covid-19 și-a recăpătat recent puterea.

  „Premiul Covid” în Franța pentru cei aproximativ 320.000 de profesioniști care lucrează în serviciile la domiciliu.

Bonusul, anunțat de guvern ca și compensare pentru eforturile depuse în timpul crizei de sănătate Coronavirus, va fi finanțat cu 160 de milioane de euro. Acești lucrători, dintre care 97 la sută sunt femei, vor primi bonusul unic între septembrie și decembrie, în orice caz înainte de Crăciun, a declaratpreședintele Macron.

Virolog italian : „Covid este destinat să dureze generații. Suspciunea că nu este natural, nu este o erezie”

Bonusul s-ar putea ridica la 1.000 de euro în unele cazuri. Scopul este de a pune acest grup profesional în condiții de egalitate cu lucrătorii din domeniul sănătății, care au fost, de asemenea, răsplătiți pentru sacrificiile făcute în timpul pandemiei. Șeful statului a vrut să le aducă un omagiu și a spus că ei sunt cei care permit să trăiască 800 de mii de persoane în vârstă și 300 de mii de persoane cu dizabilități, chiar dacă nu sunt autosuficienți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.