Franța a fost atacată pentru a treia oară!

Tensiune maximă în Franța. Trei atacuri au avut loc astăzi, iar investigațiile care vor urma vor confirma dacă toate sunt legate de terorismul islamic. După Nisa și Avignon, un al treilea atac a avut loc de data aceasta însă la consulatul francez din Jeddah, în Arabia Saudită .

Cel mai dramatic atac a avut loc în jurul orei nouă dimineața la Nisa , în Catedrala Notre Dame de pe Avenue Jean-Medecin . Înarmat cu un cuțit, un bărbat ar fi ucis trei persoane înainte de a fi blocat de poliție. În prezent se află în spital, identitatea sa nu a fost încă confirmată oficial.

La două ore după evenimentele dramatice de la Nisa, un alt atac a avut loc la Avignon . Un bărbat înarmat cu un cuțit, ar fi încercat să atace ofițerii de poliție și trecătorii pe stradă. Conform rapoartelor unor surse la fața locului, bărbatul – care în timpul atacului ar fi strigat „Allah Akbar” – a fost ucis de poliție.

Citește și Franța, atac terorist asupra Notre-Dame. Doi morți: „Un om a fost decapitat în catedrală”. Atacatorul ucis de poliție

În cele din urmă, potrivit postului de televiziune Al-Arabya – care citează agenția oficială de știri a țării – un bărbat ar fi rănit un gardian cu un cuțit în fața consulatului francez din Jeddah, un oraș port de pe Marea Roșie din Arabia Saudită.

Paznicul rănit a fost dus la spital și din fericire nu ar fi în pericol de viață. Autorul atacului – potrivit agenției de presă saudite  – ar fi fost arestat de forțele speciale pentru securitatea diplomatică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.