Franța a anunțat datele pentru primele două etape de vaccinare

Au fost anunțate primele două etape ale vaccinării împotriva Covid de către guvernul francez. Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului Gabriel Attal, primul se va referi la Ehpad (casele de odihnă para-spitalicești) și vaccinarea personalului ar trebui să înceapă între sfârșitul anului și începutul anului 2021.

Citește și Carne de pui creată de laborator, aprobată pentru comerț în Singapore

„A doua etapă va începe în februarie”, a continuat Attal, precizând că vor primi vaccinul persoanele peste 65 de ani și persoanele cu boli grave . În primăvară, potrivit purtătorului de cuvânt, care în acest caz nu a specificat cu când, va începe campania de vaccinare pentru restul populației.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.