Franța, 26.676 de cazuri în ultimele 24 de ore și 166 de victime. Polonia declarată zonă roșie

În Franța s-au înregistrat  26.676 de noi cazuri de pozitivitate Covid-19 în ultimele 24 de ore. Rata pozitivă a crescut la 13,7%, în timp ce numărul deceselor au fost de 166, pentru un total de 34.048 de victime în rândul spitalelor, caselor de odihnă și instituțiilor pentru persoanele cu dizabilități.

Citește și Coronavirus, regiunea italiană Lombardia solicită guvernului impunerea stării de asediu

Toată Polonia va închide sâmbătă

Prim-ministrul polonez Mateusz Morawieck  a declarat intenția de a extinde măsurile de blocare pentru întreaga țară, în încercarea de a stopa creșterea numărului de cazuri de coronavirus. “Sugerez ca de sâmbătă toată Polonia să devină zona roșie“, a spus premierul înaintea unui summit al unității de criză care va trebui să decidă dacă impune blocarea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.