Franța, 100 de nudiști pozitivi la coronavirus într-o stațiune

Autoritățile sanitare franceze au raportat un focar „foarte îngrijorător” de Covid-19 într-o stațiune populată de nudiști din sudul Franței . Aproximativ 100 de turiști din satul Cap d’Agde de pe coasta mediteraneană din apropiere de Beziers au rezultat  pozitivi pentru coronavirus și se așteaptă alte 310 rezultate.

“Peste 800 de teste au fost efectuate săptămâna trecută. Rezultatele au arătat că aproape 30% au fost pozitive în rândul persoanelor care au fost în stațiune de nudiști Cap d’Agde “, au explicat autoritățile sanitare regionale într-un comunicat. “Așteptăm rezultatele a 310 teste efectuate vineri”. Între timp, autoritățile regionale au solicitat stațiunii să respecte cu strictețe reglementările de prevenire și protecție.

Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

În ultimele date publicate duminică seară, Franța a anunțat 4.897 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore . În țara desfășoară peste 700.000 de teste pe săptămână , a spus ministrul Sănătății, Olivier Veran.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.