Frankfurt, 40 de persoane s-au infectat după ce au participat la o slujbă

Potrivit rapoartelor unor mass-media germane, se pare că 40 de persoane au fost infectate după ce au luat parte la o slujbă la începutul lunii mai la Frankfurt. După încetinirea epidemiei de coronavirus , Germania a decis să relaxeze restricțiile la începutul lunii mai. Biserica , de exemplu, s-a redeschis după o lungă perioadă de închidere iar credincioșii au profitat imediat de ea pentru a participa la slujbe.

Ei bine, se pare că 40 de persoane au fost infectate după ce au luat parte la o slujbă într-o biserică  baptistă la începutul lunii mai din Frankfurt. Din aceste 40 de noi infecții, șase persoane au fost internate în spital. Mai mult, după cum relatează Frankfurter Rundschau,  în cartierul Main-Kinzig-Kreis autoritățile au raportat ieri deja 16 subiecți infectați după ce au participat la „un eveniment în  Frankfurt”. Dacă toate acestea nu ar fi suficiente, ieri autoritățile statului Saxonia Inferioară din nordul țării au declarat alte șapte noi infecții într-un restaurant din orașul Leer.

Spania declară doliu național, Sanchez: „Morții merită amintirea noastră”

Parohia  din Limburg a intervenit la povestea referitoare la biserica Congregației Evanghelice Baptiste Creștine din Eschborner Landstraße 99-101, subliniind că în prezent nu există motive de îngrijorare și că  serviciile religioase sunt deschise respectând regulile de igienă și distanțare socială.

Tot pe tema redeschiderea bisericilor, în Franța, o slujbă a unei  biserici evanghelice la sfârșitul lunii februarie, la care au participat aproximativ 2000 de oameni, a fost sursa diverselor focare din întreaga țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.