Fox News: “Guvernul italian a fost avertizat de epidemia de coronavirus”

Conform rapoartelor Fox News, guvernul italian a fost avertizat încă de la început de urgență pentru coronavirus . „Guvernul italian știa despre riscul de pandemie”, scrie site-ul într-un articol lung și vizat despre situația epidemiei din Italia .

Site-ul Fox News care citează în mod anonim un „ expert în securitate cu sediul la Roma” susține că guvernul italian a fost avertizat prin unele rapoarte de informații privind riscul de pandemie în Italia. Potrivit aceleiași surse: „Rapoartele de informații au alertat guvernul asupra potențialelor pandemii la câteva zile după ce a ajuns în China la sfârșitul anului trecut”.

Citește și Coronavirus, OMS a prezis pandemia încă din septembrie 2019, dar nimeni nu i-a ascultat !

„Dar au trecut săptămâni înainte ca orice acțiune serioasă să fie luată la Roma ”. Sursa a preferat să rămână anonimă, deoarece „neautorizată să vorbească public despre această problemă”. Potrivit sursei citate de Fox News, ideea generală a fost „că era o problemă chineză care nu ar fi ajuns și în Italia ”. În articolul lung, site-ul relatează că guvernul italian, deși a fost avertizat, ar fi subestimat problema .

Citește și Coronavirus, astăzi în Italia alte 415 victime și 4.480 infectați

În articol, Hollie McKay descrie și modul în care populația italiană este una dintre cele mai în vârstă din lume, 23,3% dintre cetățeni au peste 65 de ani, iar faptul că multe familii au trăit generații încă în aceeași casă, ar favorizat transmiterea a virusului. Tocmai aceste caracteristici familiare și culturale ar fi agravat epidemia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.