Fotografiile spectaculoase ale îngerilor mării, animale misterioase pe care nu le-ai văzut niciodată

În timpul unei scufundări în Marea Albă din Rusia, Alexander Semenov, biolog marin, a descoperit așa-numiții „Îngeri de mare” sub gheață, creaturi cu culori strălucitoare și strălucitoare . Sub ghețarii din acea zonă adiacentă, Oceanul Arctic Semenov a descoperit misterioasa Clione limacina – acesta este numele științific al îngerilor mării – atât de evocator numit, deoarece mersul lor în ape este armonios și posibil numai cu utilizarea celor care sunt denumite în mod obișnuit aripi.

Fotografia acestor moluște a fost  distribuită de Semenov însuși pe Facebook, unde a explicat: „Îngerii de mare sunt creaturi frumoase și misterioase. Aceste moluște pteropode de apă rece sunt printre cele mai studiate obiecte din neurobiologie, dar în același timp se știe puțin despre ciclul lor de viață. La un moment dat apar brusc de sub copcă de gheață

Doi savanți americani au prezis criza din 2020 … în 1991 !

Îngerii mării au o dimensiune care variază de la 3 la 5 centimetri, scrie biologul și pe lângă faptul că constituie „o vedere spectaculoasă, sunt deosebit de misteriosi. Acest lucru se datorează faptului că după câteva săptămâni de la naștere „se transformă în îngeri adulți, care dispar imediat ce apa se încălzește până la 3-5 grade Celsius. Nimeni nu știe unde merg, dar iarna următoare, în februarie, apar din nou sub gheață ”.

Este cunoscut, de asemenea, explică Semenov, „că pot supraviețui fără hrană mai mult de șase luni, reducându-și în mod semnificativ dimensiunea în această perioadă”. Biologul concluzionează: „Nimeni nu a fost capabil să-și urmeze viața în Arctica, astfel încât să înțeleagă unde merg” când dispar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.