Fotografierea sub fustele femeilor devine o crimă în Marea Britanie: sancționată ca un abuz sexual

Legea privind fotografierea sub fustele femeilor aprobată anul trecut de către Camera Comunelor a intrat în vigoare în Anglia și Țara Galilor. Această infracțiune va fi sancționată precum un abuz sexual și ceea ce este deja prevăzut în Scoția și Irlanda de Nord. Practica voyeuristică a fotografiilor sau videoclipurilor din ascuns sub hainele femeilor  cu un telefon mobil este o infracțiune și va fi sancționată ca un abuz sexual.

Citește și O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

Revolta împotriva voyeurilor și a molestărilor virtuale din Regatul Unit este rezultatul unei lupte promovate de diferite victime și apoi aprobată . Legea a fost prezentată în parlament în iunie anul trecut și a fost aprobată la sfârșitul lunii iulie, cu sprijinul guvernului, în ciuda obstrucției procedurale controversate față de procedura inițială  exprimată de un singur deputat europarlamentar Tory, Sir Christopher Chope.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.