Fotografia zilei: doi pinguini îmbrățișați admiră panorama din Melbourne

O  fotografie plină de tandrețe în care doi pinguini  uniți într-o îmbrățișare, par să se bucure de spectacolul unui Melbourne în plină noapte cu cer înstelat. Autorul fotografiei este Tobias Baumgaertner , care a surprins momentul în  2019. Distribuită pe profilul său de Instagram  fotografia a devenit virală.

pinguini

Coronavirus, o studentă în vârstă de 17 ani s-a sinucis: „Nu mai suporta să stea închisă în casă”

Studiu: „Cazurile totale din China sunt înmulțite cu 4”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.