Fotografia speranței din 2020: un nou-născut i-a scos masca medicului

Fotografia speranței din 2020: un nou-născut i-a scos masca medicului. La porțile iernii și cu al doilea val de infecții care provoacă zeci de mii de decese în întreaga lume, o fotografie reaprinde speranța. A fost făcută acum câteva săptămâni în Dubai și imortalizează un copil nou-născut care se agață de masca doctorului Samer Cheaib, ginecologul care a ajutat-o pe mamă în timpul travaliului și apoi al nașterii.

Fotografia a fost însoțită de un comentariu al medicului: „Să sperăm cu toții că aceasta poate fi un semn și că în curând vom scoate cu toții măștile”.

Imaginea a fost distribuită de mii de ori și a emoționat  utilizatorii din întreaga lume devenind virală în câteva ore.  În aceste lungi luni de pandemie, munca sa s-a transformat adesea într-un mesaj pozitiv și, ca în acest caz, plină de speranță.

Citește și Ea in scaun cu rotile, el orb: cuplul care calatoreste in lume impotriva oricarui stereotip

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.