Foto șoc! La numai 4 luni a fost lăsat să moară în cele mai oribile condiții și plin de viermi. Părinți condamnați la închisoare pe viață

Degeaba a plâns disperată implorând să fie iertată pe tot parcursul procesului, nimeni nu a avut milă de ea, iar condamnarea ei la închisoare pe viață a fost de neevitat.

Judecătorilor i-au luat doar patru ore să decidă că Cheyanne Harris de 22 de ani din Alta Vista în Iowa, își va petrece restul vieții în spatele închisorii. Această ”mamă” și-a lăsat fiul de 4 luni să moare de foame și de sete în condinții greu de imaginat. Micuțul a fost găst în august 2017 pe un balansoar murdar și cu scutecele pline de viermi. Aceeași pedeapsă a avut-o și tatăl copilului, Zakhary Khoen de 29 de ani, care ocupat cu drogurile ca și Cheyanne, nu s-a interesat deloc de soarta copilului care era pe moarte.

Povestea paranormală a lui Ellis: ”Trăiesc cu o fantomă care încearcă să mă omoare”

Sterling, bebelușul de 4 luni, era deja lipsit de viață când a fost găsit în balansoarul din dormitor. Din guriță îi ieșea sânge… Copilul era în condiții de igienă dezastruoase, plin de urină, fecale și mucegai. Hainele și scutecul copilului nu au fost schimbate de săptămâni întregi. Erau pline de viermi….

Autopsia a dezvăluit că băiețelul a murit de malnutriție, deshidratare și infectie cu bacteria E. coli.

4 luni mort 1

FOTO: planetbros.com

Potrivit presei, la condamnare Cheyanne a rămas impasibilă, împietrită pentru  că a înțeles că toate încercările sale de justificare au eșuat. Doar acum, poate, a înțeles ce moarte îngrozitoare a avut micuțul,  o crimă care sperăm că o va bântui pe tot restul zilelor.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.