FOTO/ Și-a pierdut fruntea într-un accident de mașină. Apelul unei tinere: “Nu puneți niciodată picioarele pe bord”

O femeie irlandeză și-a “pierdut” fruntea în urma  rănilor pe care le-a suferit într-un accident de mașină.

 

Grainne Kelly, în vârstă de 35 de ani, își pusese picioarele pe bordul mașinii și, în urma unui impact, airbagul a explodat, aruncându-i genunchii ca o catapultă direct în frunte. Accidentul a survenit din cauza pierderii aderenței roților mașinii pe asfalt izbindu-se violent într-un zid.

 

Rezultatul: o leziune cerebrală, fracturi faciale multiple: “Mamei mele i s-a spus că mi-am rupt oasele pe față că am pierdut lichid cefalorahidian și  doi dinți”.

1 2 2 2

De atunci tânăra atrage atenția,  cu ajutorul rețelelor de socializare, tuturor persoanelor  fie atenți și să învețe din greșeala ei: “Mi se rupe inima că nu toată lumea știe cât de mult fi periculos. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ceea ce am trecut eu”.

 

Te-ar putea interesa și În loc să-i dea ultima împărtășanie, un preot a abuzat de femeia muribundă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.