FOTO / Mințile bolnave a două tinere: adoptau animale pentru a le torutura. Arestate

Două tinere din Rusia au fost arestate sub acuzația de tortură împotriva animalelor. Alina Orlova de 21 de ani, se afla pe aeroportul Vladivostok din estul Rusiei, când a fost prinsă și arestată de poliție. Era căutată de agenți după ce ar fi publicat imagini sângeroase care o înfățișau mândră, în compania unei alte prietene , lângă cadavrele unor animale pe care tocmai le mutilase.

Se pare că tânăra a dezvoltat o pasiune obsesivă pentru filmele de groază declarând că „iubește sângele”.

Printre cele mai înfiorătoare publicații, este fotografia unui câine răstignit pe un perete, în fața căruia poți vedea tânăra care pozează zâmbind; și un videoclip al fetei în timp taie o pisică vie. Având în vedere conținutul imaginilor, am preferat să nu le includem în articol.

animale torturate

În urma numeroaselor plângeri primite de internauți, poliția a luat cunoștință de atrocitățile comise de Alina și de prietena ei, Kristina Konoplya, ambele studente Khabarovsk.

Citește și VIDEO / Războiul din Siria văzut din satelit: moloz și oameni strămutați peste tot

Fetele ar fi adoptat animale abandonate în scopul de a le tortura. Locuitorii orașului au lansat o petiție în care s-au strâns deja peste 50.000 de semnături, pentru a solicita o pedeapsă severă.

Aparent, Alina suferă de tulburări mentale care ar fi împins-o să scrie pe blogul ei și dorința de a-și ucide mama. De când a fost arestată ea continuă să susțină că a fost victima unui complot împotriva sa și că fotografiile publicate ar fi fost photoshopate .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.