FOTO/ Desfrâu total în plină zi într-un parc public. Nimeni nu a reușit să oprească doi ”iubăreți”

Desfrâu total în plină zi într-un parc public

Scenă deochiată într-un parc public din Berlin unde un cuplu nu au reușit să-și țină în frâu pasiunea chiar dacă se aflau într-un parc public și în plină zi  într-un oraș mare și foarte populat, cum ar fi Berlinul. Într-un videoclip publicat de LiveLeak un bărbat și o femeie care au un raport la umbra unui copac și în fața a mai multor persoane care trecau și îi priveau increduli. Scandalos faptul că în parc se aflau și mame cu copii mici…

Amanți înfierbântați, filmați în timp ce întrețineau raporturi pe un mormânt în cimitir

Scena a fost imortalizată de un trecător care, după înregistrarea videoclipului, s-a apropiat imediat de cuplul și le-a cerut să se oprească.  În ciuda prezenței lui, cei doi nu s-a simțit jenați, ba mai mult își vedeau în continuare de treabă. Mai multe persoane s-au strâns în jurul lor, dar nimic nu i-a convins să se oprească.

berlin 1Mai mult, băiatul a început să vorbească  cu cei prezenți, dar fără a-și părăsi partena, căreia din când în când o săruta. Unul dintre trecători le-a oferit chiar și o țigară celor doi amorezi care păreau a fi  sub influența drogurilor.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.