Fotbal, scandal la Mykonos: Maguire, căpitanul Manchester Utd a fost arestat

Manchester United, clubul istoric al Premier League-ului englez, a anunțat că este la curent cu rapoartele de presă despre arestarea lui Harry Maguire în Mykonos, o insulă turistică elenă, unde căpitanul echipei este în vacanță.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a fost arestat după o bătaie cu alți turiști și polițiști în afara unui bar azi dimineață. Manchester United a declarat că au contactat căpitanul și au dat asigurări că „cooperează pe deplin cu autoritățile”.

Pe fondul geloziei, un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei soții tăindu-i organele genitale, după care s-a sinucis

“Clubul este conștient de un presupus incident în care a fost implicat Harry Maguire aseară la Mykonos”, a explicat Red Devils într-o declarație, “am vorbit cu Harry, care cooperează complet cu autoritățile elene. Nu vom face alte comentarii suplimentare “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.