Fostului fotbalist Beckham i-a fost suspendat carnetul de soferi pentru sase luni. Vezi ce a facut 

Fostului fotbalist Beckham i-a fost suspendat carnetul de soferi pentru sase luni. Vezi ce a facut

Șase luni de suspendare a carnetului de șoferi pentru David Beckham deoarece a fost prins vorbind la telefon în timp ce conducea.  Fostul fotbalist englez, în vârstă de 43 de ani, a pledat deja vinovat. Episodul datează din 21 noiembrie, când Beckham a fost oprit pentru că vorbea la telefon  în timp ce conducea Bentley-ul său pe Great Portland Street, în centrul Londrei.

 

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, marele fost fotbalist s-a prezentat astăzi în fața instanței din Londra care l-a condamnat la suspendarea carnetului de șoferi pentru o peridoadă de șase luni  și o amendă de 973 de lire sterline, plus 228 de lire sterline pentru taxele de judecată. Cu doar două luni înainte de a fi oprit pentru telefonul mobil, Beckham a fost atacat de avocații siguranței rutiere pentru că a reușit să evite o condamnare pentru depășirea limitei de viteză. Fostului fostbalist i-a fost notificată contravenția după termenul limită de 14 zile, tremen prevăzut de lege.

 

Și așa a scăpat prima oară, dar acum nu.

Te-ar putea interesa și Obsesie șocantă! Crede că soțul o înșeală, mama își îneacă fiica de trei ani în vană

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.