Fostul primar din Teheran a fost condamnat la moarte

Fostul primar din Teheran a fost condamnat la moarte pentru crimă

 

Mohamad-Ali Najafi, care fusese și vicepreședinte, și-a ucis soția la sfârșitul lunii mai.

Fostul primar și fostul vicepreședinte iranian din Teheran, Mohamad-Ali Najafi a  fost condamnat la moarte în primă instanță pentru uciderea soției sale, actrița Mitra Ostad, care a avut loc la sfârșitul lunii mai.

 

Citește și Declaratia socanta al unui episcop ortodox: „Copiii devin gay pentru ca mamele intretin raporturi in timpul sarcinii”

 

Acest lucru a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al justiției din Republica Islamică, Gholamhossein Esmaili, citat de televiziunea de stat. Najafi mărturisise crima în direct la o transmisiune TV.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.