Fostul parlamentar din Bangladesh a murit de Covid-19: alte 4 rude sunt pozitive

Fostul parlamentar din Bangladesh, Kamrun Nahar Putul , a murit la Spitalul Medical Colegiul Ziaur Rahman din Bogura  pe 21 mai, din cauza coronavirusului . Testele ulterioare efectuate asupra membrilor familiei s-au relevat, din păcate pozitive.  Pentru a raporta moartea femeii  și infecția familială, a fost medicul chirurg adjunct Mostafizur Rahman, care a subliniat că numărul total de cazuri confirmate de coronavirus în zonă a crescut la 143.

Kamrun Nahar Putul a acuzat febră mare și diaree și din acest motiv a fost supusă testului abia marția trecută rezultând pozitivă la Covid-19. Din păcate a fost prea târziu. Femeia a murit două zile mai târziu,  pe 21 mai, chiar înainte de a fi chiar informată despre rezultatul testului.

Studiu: Japonezii se infectează mai puțin deoarece folosesc mai puține consoane atunci când vorbesc

Kamrun Nahar Putul avea 68 de ani, iar pe parcursul îndelungatei sale cariere politice fusese parlamentară a Ligii Awami (AL) și secretară a afacerilor femeilor din districtul Bogura. Ea a fost aleasă parlamentară din Bogura-Joypurhat în 1996, anul în care un loc a fost rezervat femeilor în parlamentul național. Putul a avut 3 copii, un băiat și două fete.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.