Fostul fotbalist brazilian, Ronaldinho, arestat în Paraguay cu un pașaport fals

Nu există pace pentru Ronaldinho, fostul fotbalist brazilian. Împreună cu fratele său inseparabil, Roberto de Assis , care în trecut a fost și agentul jucătorului, a fost oprit de agenții de ordine din Paraguay pentru că deținea un pașaport fals. În momentul de față va fi reținut într-un hotel, așteptând să afle ce vor decide autoritățile locale.

Intenția lui a fost una generoasă: Ronaldinho plecase în țara sud-americană cu tot anturajul său pentru a întreprinde o inițiativă benefică în favoarea celor mai defavorizați copii. Ar fi trebuit să servească drept mărturie pentru un program de îngrijire a sănătății printre cei mai tineri , dar când a ajuns la hotel a fost contestat că deține documente false.

Toate acestea au avut loc în interiorul hotelului „ Hotel Resort Yatch & Golf Club Paraguayo” în care Ronaldinho și anturajul său rezervaseră cu ceva timp timp în urmă mai multe camere. Verificările de rutină l-au obligat pe campionul brazilian să devină nervos și să ajungă pe paginile ziarelor sportive și non-sportive. Ronaldinho și echipa sa vor fi ținuți în incinta hotelului, așteptând să afle ce vor decide autoritățile. Pașaportul aflat în posesia lui Ronaldinho ar fi un document cu date falsificate despre naționalitatea sa paraguayană.

Citește și Coronavirus, OMS: mortalitatea de 3,4%, ucide mai mult decât gripa

Se presupune că Ronaldinho și-a procurat documentul deoarece rămăsese fără pașaport acum câțiva ani. După infracțiunile împotriva mediului împotriva sa în 2018, în apropierea lacului Guaiba, în apropiere de Porto Alegre, guvernul brazilian i-a retras documentul, Din acest motiv, pentru a merge în Paraguay, fostul jucător s-ar fi folosit de un pașaport fals.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.