Fostul director israelian:” Extratereștrii există, sunt în contact cu noi și SUA ”

Fostul șef israelian de securitate spațială susține că extratereștrii există și sunt în contact cu SUA și Israel de ani de zile.

Ar exista deci o „federație galactică” care să comunice cu pământenii. “Obiectele zburătoare neidentificate au cerut să nu se facă public faptul că sunt aici, omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed pentru ziarul israelian Yediot Aharonot. Publicat acum câteva zile în ebraică, interviul a revenit în străinătate după ce Jerusalem Post a tradus câteva extrase în engleză. Profesor respectat și general în retragere, Eshed a spus că, la fel ca noi, extratereștrii sunt curioși de umanitate și încearcă să înțeleagă universul “.

Eshed a adăugat că au fost semnate acorduri de cooperare între specii, inclusiv o „bază subterană în adâncurile Marte” unde sunt prezenți astronauții americani și reprezentanții extratereștrii. Potrivit fostului șef al direcției spațiale a Ministerului Apărării din Israel, ar exista „un acord între Guvernul Statelor Unite și extratereștri” și președintele Donald Trump ar ști. Într-adevăr, el ar fi fost pe punctul de a dezvălui informațiile aflate în posesia sa, dar ar fi primit cererea de a nu face acest lucru pentru a preveni o probabilă isterie în masă. Federația galactică ar aștepta „umanitatea să se dezvolte și să ajungă la un stadiu în care să poată înțelege, în general, ce sunt spațiul și navele spațiale”.

Citește și O fetiță de 3 ani a murit înghețată de frig: afectată de somnambulism a ieșit din casă în toiul nopții

Casa Albă și oficialii israelieni au refuzat în acest moment să răspundă cererii NBC News de a comenta aceste știri . De asemenea, Sue Gough, purtător de cuvânt al Pentagonului, a răspuns  cu un comentariu, în timp ce un purtător de cuvânt al NASA a spus într-un comunicat:

„Deși încă nu am găsit semne ale vieții extraterestre, NASA explorează sistemul solar pentru a ne ajuta să răspundem întrebări fundamentale și dacă suntem singuri în univers ”. Eshed, care în calitate de șef al direcției spațiale israeliene a supravegheat lansarea a numeroși sateliți în spațiu, dar abia acum a decis să facă publice aceste informații, deoarece, în opinia sa, atitudinile s-au schimbat astăzi și oamenii par mai receptivi.

Dacă aș fi dezvăluit toate acestea acum cinci ani, m-ar fi fost internat în spital”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.