Fostul concurent Ramon Chicireanu de la Masterchef, A MURIT

Ramon Chicireanu, fostul concurent Masterchef a pierdut lupta cu o boală grea: cancerul! Din păcate Ramon s-a stins din viață și a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.

O mulțime de români se mobilizaseră să îl ajute pe Ramon să depășească această perioadă cruntă din viața sa, însă în ciuda eforturilor bărbatul nu a reușit să supraviețuiască. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

Citește și Coronavirus: paginile necrologice dintr-un ziar italian arată numărul devastatoar al deceselor

info

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.