Maradona, fostul campion argentinian ar putea avea un alt fiu: s-a solicitat exhumarea cadavrului

Diego Armando Maradona a murit de doar 4 zile și deja au apărut alte mistere care i-ar fi afectat viața. Acum misterul s-ar putea adânci mai mult. Maradona ar putea avea un al șaselea copil. Posibilul fiu se numește Santiago Lara ar fi cerut deja ca trupul Maradona să fie exhumat pentru a se face verificarea prin testul ADN. Potrivit rapoartelor de la Infobae.com bărbatul ar fi specificat că nu este în interesul său să facă vreo reclamație, ci ar dori să știe doar dacă este de fapt fiul lui Diego Armando Maradona.

Acesta nu ar fi un caz izolat. După cum se știe, fostul campion argentinian a avut mai mulți copii, rezultatul unor relații diferite. În 2007, de exemplu, Maradona l-a recunoscut pe Diego Sinagra născut în 1986 și fiul lui Cristiana Sinagra.

Citește și Maradona, ultimul videoclip înainte de a muri și acel salut special pentru copil

Santiago Lara a clarificat faptul că nu va intenționa să facă nicio cerere de natură economică, doar să știe cine este. „Vreau doar să știu cine sunt. Nu am pretenții financiare. Cu câteva zile înainte de moartea mamei mele,  când i s-a scos aparatul respirator pentru a vorbi, mama mea a spus unui grup de avocați că sunt fiul lui Diego ”, a spus bărbatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.