Fostul avocat Watergate: „Trump se confruntă cu acuzare pentru fraudă fiscală”

Dacă nu va fi reales la Casa Albă în noiembrie , Donald Trump ar putea fi urmărit penal pentru evaziune și fraudă fiscală. Acuzații care ar putea implica și fiica sa Ivanka. Nick Akerman, un cunoscut avocat american care a fost unul dintre procurorii Watergate, a declarat pentru CNN, comentând dezvăluirile New York Times cu privire la declarațiile fiscale ale președintelui.

„Se pare că Trump a desfășurat o serie de activități care se califică drept fraudă fiscală”, a declarat avocatul pentru CNN, subliniind că un lucru este „să iei codul fiscal și să obții deducțiile maxime într-un mod perfect legal”, iar altul este „mințiți despre venitul dvs., care sunt deducerile”.

„Există câteva puncte care sar în ochi în dezvăluirile Times care par să depășească cu mult”, activitatea legală de evitare a impozitelor.

Citește și Nigeria, copil în vârstă de 13 ani, condamnat la 10 ani pentru blasfemie. Directorul de la Auschwitz: „Merg eu în locul lui la închisoare”

„Cea mai evidentă este cea a cheltuielilor pentru consultanță”, adică peste 740 de mii de dolari care, conform celor reconstituite de Times, au fost pentru fiica lui Ivanka.

„Nu există motive legitime pentru ca ea să aibă aceste plăți de consultanță, deoarece a fost deja plătită ca angajată a grupului Trump”, adaugă avocatul, menționând că singurul „motiv posibil a fost mutarea acestor bani pentru a nu fi impozitați lui Donald. Trump, transmițându-le declarația lui Ivanka Trump că probabil a avut pierderi pentru a le echilibra ”. “Deci, în cele din urmă, guvernul primește zero dolari”, conchide el.

Potrivit lui Akerman, „nu există nicio îndoială” că, dacă sunt vor acuzați și condamnați, Trump și fiica lui ar putea ajunge în închisoare: „Evaziunea fiscală implică pedepse de cinci ani, este o infracțiune gravă și cu cât sunt furați mai mulți bani cu atât sunt grele pedepsele “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.