Fosta soție nu îl lasă să-și vadă fiica de 5 ani, un tată de 26 de ani s-a sinucis

Christopher Brown, 26 de ani, din Blackpool, Marea Britanie , nu a încetat nicioadată să nu se gândească la fiica lui de 5 ani. De când s-a despărțit de mama copilului, a început o bătălie legală pentru custodia copilului și el, care în trecut suferise de depresie, fusese pus la colț. A fost un tată ca oricare altul, silit să-și vadă fiica la momente stabilite și sub supravegherea fostei soții. O durere imensă pentru Chris, atât de mult, încât în ​​martie a decis să o pună capăt.

A fost găsit spânzurat într-o remorcă lăsând un mesaj emoționant explicând ce înseamnă pentru el să trăiască fără fetița lui care îi oferise cele mai frumoase zâmbete ale existenței sale. Acum, pentru judecătorii care s-au ocupat de caz, nu mai există nicio îndoială: bărbatul și-a luat viața descurajat de o bătălie care l-a îndepărtat de fiica sa.

Un monstru a violat trei surori timp de doi ani: condamnat la 270 de ani de închisoare

 

Chris era proprietarul unei firme de construcții, avea câteva datorii  dar nu a abuzat niciodată de alcool sau droguri. De când s-au separat de partenerul lor în 2014, relația lor s-a deteriorat pe zi ce trecea.  Fosta soție luase micuța cu ea la kilometri distanță de el. Bărbatul începuse o bătălie legală înfricoșătoare pentru a-și cere drepturile de tată.

Situația s-a precipitat în februarie, când soția sa reușise să obțină un ordin judecătoresc prin care îi interzicea lui Chris să intre în contact cu ea. Îl încălcase și cu riscul de a ajunge la închisoare. Mai târziu, tonurile s-au calmat dar el nu putea oricum șă-și vadă fetița și acest lucru l-a aruncat într-o depresie fără întoarcere,  iar pe 26 martie și-a luat viața.

Un tată și-a omoarât fiul de 11 luni: l-a aruncat de pe un pod, apoi s-a dus la cârciumă

El a scris un mesaj de bun rămas părinților și l-a lăsat în camera lui.  Apoi s-a închis în remorca pe care o avea în grădină și s-a spânzurat. Părinții au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al fiului lor. După ce au citit mesajul au înțeles că era prea târziu….

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.