Fosta soție a lui Phil Collins, îl acuză: „Nu s-a spălat un an, trăiește ca un pustnic și miroase”

Phil Collins și Orianne Cevey se află în plin scandal de 5 ani în ceea ce privește condițiile divorțului. Printre bunurile revendicate și acuzațiile reciproce , fosta soție a cantautorului și membru al Genesis a ajuns chiar să pună la îndoială și igiena fostului soț.

Acordul de divorț eșuat dintre Phil Collins și Orianne Cevey se bazează pe o moșie deținută de muzicianul britanic în Florida. Femeia, care se căsătorise cu Phil Collins în 1999 și are doi copii cu el, s-a mutat acolo împreună cu noul ei soț, chitaristul Thomas Bates.  Orianne Cevey susține că fostul ei soț îi promisese jumătate din casă și nu va pleca doar în cazul în care Phil Collins îi va plăti o despăgubire de 20 de milioane de dolari.

Phil Collins și Orianne Cevey s-au căsătorit în 1999,  au divorțat în 2006, iar 10 ani mai târziu au încercat să facă pace, dar fără noroc. În mijlocul unei bătălii legale, acuzațiile reciproce au fost adoptate cu ușurință. Cele ale fostei soții a lui Phil Collins sunt destul de dure și puțin elegante : „Tot anul trecut nu s-a spălat niciodată pe dinți și nu a făcut duș, emana un miros extrem de penetrant și s-a izolat a trăi ca un pustnic ».

Citește și Pălmuirea copiilor face mai mult rău decât bine. Scoția le interzice oficial prin lege

Cuvintele fostei soții nu i-au plăcut cu siguranță pe Phil Collins , care a dorit să se apere: «Sunt adevărate minciuni, este doar un mod de a mă pune într-o lumină proastă în mijlocul unei dispute juridice. A amenințat că va face mai multe revelații, dar vor fi alte minciuni despre mine, adevărul este că vrea să mă șantajeze ca să aibă acea casă “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.tmz.com/2020/11/12/phil-collins-ex-hygiene-claims-extortion-attempt/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.