Fosta Miss Universe Lotte van der Zee a murit în urma unui atac de cord: avea doar 20 de ani

Fosta Miss Universe Lotte van der Zee a murit în urma unui atac de cord: avea doar 20 de ani

Lotte van der Zee, model german și Miss Teen Univers în 2017, a murit în urma unui atac de cord în Austria, unde se afla împreună cu  familia  pentru a sărbători ziua ei de naștere.

Părinții ei au găsit-o inconștientă în camera ei : ”Perla noastră nu mai este . Este incredibil și ireal că nu mai este lângă noi”, a spus familia.

În amintirea ei, părinții au postat ultima fotografie a ei în mijlocul zăpezii zâmbind fericită

”Perla nostră nu mai este”, au scris părinții. ”Totul a murit miercuri 6 martie la ora 22:47. Este increbibil și ireal că iubita noastră Lotte nu mai este printre noi. Avem inimile înfrânte. Vă ulțumim pentru mesajele de confort”

miss moartă 1

În ziua în care tânăra a avut infarctul, frumoasa Lotte van der Zee, s-a trezit spunând că nu se seimte bine. Nici măcar nu a luat micul dejun.

Seara s-a produs tragedia….

Te-ar putea interesa și Batută până la moarte pentru că nu a spălat vasele. Românul Sima Marian condamnat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.