Fosta iubita se casatoreste, el se spanzura live pe Facebook

Fosta iubita se casatoreste, el se spanzura live pe Facebook

Un tânăr de 22 de ani nu a putut rezista dezamăgirii când a aflat că fosta lui iubită intenționa să se căsătorească cu un alt bărbat. Shyam Sikarwar, cunoscut și sub numele de Raj, a postat un video tragic pe Facebook, în care se vedea momentele în care lui s-a spânzurat într-un templu din satul Rhaiba, lângă Agra, India.

 

Potrivit The Times of India, Shyam Sikarwar ar lăsa o scrisoare de patru pagini pentru familia sa, cerând iertare pentru a face gestul extrem. “Îmi lipsește și nu pot trăi fără ea. Nu pot să cred că se căsătorește cu altcineva. Acest stres m-a făcut să-mi pierd și locul de muncă “ar fi fost cuvintele tânărului.

 

Ajay Kaushal, un purtător de cuvânt al poliției, a declarat: “Corpul victimei a fost găsit de locuitori spânzurat în incinta templului. În cursul anchetei am descoperit că băiatul era  șomer și deprimat, deoarece fata de care era îndrăgostită trebuia să se căsătorească cu altcineva “.

 

Poliția a efectuat deja autopsia și a predat corpul familiei, astfel încât să-i poată organiza în curând înmormântarea. Unii prieteni ai băiatului au declarat că au fost martori la sinuciderea lui în direct pe Facebook, așa cum el a anunțat că va face. Publicația The Sun a contactat Facebook pentru explicații. Nu se știe cât timp a rămas acel video pe Facebook și câte ersoane l-au vizionat.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Sankt Petersburg: activista LGBT Yelena Grigoriyeva, a fost ucisa cu 8 lovituri de cutit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.