Fost polițist penitenciar și-a ucis iubita minoră: „I-a tăiat capul și l-a aruncat în grădină”

Și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani , a decapitat-o și i-a aruncat capul în grădina mamei sale. Fostul gardian al închisorii, Ivanhoe de Oliveira Lima, în vârstă de 37 de ani, ar fi recunoscut că și-a ucis iubita Larissa Aurelia da Costa Silva când a fost arestat în februarie anul trecut. Bărbatul a mărturisit crima și va fi acum judecat.

Ivanhoe, un fost polițist penitenciar în Rio Branco, Brazilia, și-a ucis iubita minoră în timp ce se aflau acasă la mama ei, apoi a decapitat-o și a aruncat capul în grădină. Se pare că cei doi se aflau în criză de câteva luni și că bărbatul o amenințase pe tânăra de 17 ani cu moartea. Imediat după crimă, bărbatul a plecat la băut cu prietenii, dar a fost găsit de polițiști și arestat.

Citește și Coșmarul lui Covid într-un Afganistan rupt de războaie și sărăcie

Se pare că există și un videoclip al crimei înregistrat cu mobilul său . „Ceea ce știm este că cei doi s-au certat și, în timpul acelei discuții, criminalul a luat un cuțit lovind-o de mai multe ori și apoi i-a tăiat capul”, a declarat agentul de poliție Martin Hessel. Confirmarea violenței a fost confirmată și sora vitregă a victimei care a explicat că de ceva timp relația lor a devenit foarte violentă și de multe ori a bătut-o chiar în fața întregii familii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13773152/prison-guard-beheaded-teen-lover-abusive-brazil/

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.