Fost pilot CIA: “Există colonii umane pe Lună și pe Marte”

În timpul unui interviu în misteriosul program US Coast to Coast, John Lear, un pilot CIA pensionar, a făcut declarații șocante despre Lună, Marte și tehnologia extraterestră folosită de NASA.

John Lear a fost căpitan în Forțele Aeriene ale Statelor Unite și pilot CIA. Fiul inventatorului motorului Jet Jet, are experiență în 150 de avioane de testare pilotate. ,De asemenea, are 18 recorduri mondiale de viteză, a lucrat cu 28 de companii aeriene și a primit mai multe premii de la Administrația Federală a Aviației .

Totuși, Lear este cunoscut astăzi pentru că, de la începutul anilor 1980 până la mijlocul anilor 1990, a dezvăluit informații confidențiale despre NASA și călătoriile spațiale.

Pilotul John Lear: Secretele ascunse de NASA

În 1953, nava spațială extraterestră cunoscută sub numele de EBE 3 s-a prăbușit pe Pământ. Datorită tehnologiei sale, Forțele Aeriene ale Statelor Unite au construit nave spațiale avansate . În 1962, datorită ingineriei inversate , au reușit să construiască nave care, deși nu puteau atinge viteza luminii, puteau ajunge pe Lună într-o oră ( :-O ).

Misiunile puternic anunțate și mediatizate nu au fost altceva decât ” dâre de fum” pe care să se concentreze. Misiunile lunare adevărate erau deja pe satelit, construind clădiri .

În 1966, suprafața lui Marte a fost atinsă pentru prima dată și, de atunci, majoritatea planetelor din sistemul solar au fost deja explorate. Pe ele s-au găsit o viață similară cu cea a oamenilor. Aceste informații au fost confirmate și de David Wilcock și Henry Deacon.

În anii 1970, NASA a început să elimine imaginile făcute de Apollo 8, 10 și 11. Acestea au fost publicate în cartea din 1971 SB2-46. În aceste fotografii se putea vedea un oraș, o bază spațială, drumuri, conducte, vegetație, atmosferă, 66% gravitație față de Pământ. Pe lângă lumina electrică, operațiuni miniere și un reactor nuclear.

Citește și Cum va fi omul peste un milion de ani

Lear a asigurat că toată această muncă a fost posibilă datorită intervenției extraterestre .

De fapt, multe dintre clădirile utilizate erau deja pe Lună. înainte de a ajunge la el acolo. Acest lucru a fost făcut în ultimii 40 de ani.

El a mai spus că tatăl său, în anii 1950, a fost implicat în mai multe programe de dezvoltare a tehnologiei antigravitaționale . Tehnologie care rămâne secretă.

Cel mai surprinzător lucru este că mulți oficiali militari și înalți au confirmat multe dintre aceste declarații. Printre cei mai notabili sunt Phil Corso , David Wilcock și Glen Steckling .

Cercetarea extraterestră, ingineria inversă și interacțiunea cu civilizațiile dezvoltate din alte lumi nu sunt nimic nou. Nu este prima dată când oficialii declară lucruri similare, uneori costându-i libertatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.