Folosește cocaină timp de 25 de ani iar nasul începe să-i cadă bucăți :” Creadeam că am cancer”

Folosește cocaină timp de 25 de ani iar nasul începe să-i cadă bucăți

Povestea unui bărbat britanic de 44 de ani, Ian Higginson, care, după ce și-a revenit complet și a renunțat la droguri, a decis acum să-și împărtășească experiența pentru ai avertiza pe ceilalți. “Dependența mea era ca o pedeapsă cu închisoarea și de când am renunțat, simt că am fost eliberat”.

Când a apărut la spital cu nasul din care practic că îi cădeau bucăți , doctorii i-au crezut imediat că ar putea avea cancer. În realitate, rănile teribile erau doar rezultatul folosirii sale imorale de droguri timp de 25 de ani.  Omul, rezident în  Wythenshawe, lângă Manchester, a ajuns să cheltuiască peste patru sute de lire sterline pe săptămână pentru a consuma cocaină.

California continuă să ardă: evacuate 7.000 de case în Los Angeles

El a devenit dependent încă de când era doar un adoleacent. A continuat până când privirile bucăților de carne care i-au ieșit din nas nu l-au înspăimântat

Bărbatul a decis să-și  povestească viața într-un post pe Facebook :

“Cocaina nu mi-a făcut niciun fel de bine …  numai atunci când te oprești poți să-ți dai seama”. De fapt, Higginson credea că acestă dependnță o poate controla ușor  dar, în cele din urmă, a devenit complet sclav, punând droguri înaintea  prietenilor, a familiei și chiar a lui însuși.

“Obișnuiau să merg la birou în fiecare zi, apoi mă duceam acasă și trăgeam cocaină pe nas, devenise un obicei zilnic”, a spus  Ian  subliniind că a cheltuit aproape toată averea și bunurile sale pe droguri.

În cele din urmă, durerea din nas și descoperirea teribilă care l-a adus prima dată la spital pentru un cancer suspectat,  în cele din urmă l-au dus la o clinică de detoxifiere.

Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

“Dependența mea a fost ca o pedeapsă cu închisoarea și de când am ieșit, mă simt ca și cum am fost eliberat. Sunt atât de mulți alții care sunt în aceeași stare și de aceea spun povestea mea, vreau să le dovedesc că se poate ieși din această dependență. Dacă aș putea să ajut și chiar o singură persoană, ar merita efortul ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.