Foloseau o bombă din al doilea război mondial pentru a sparge nuci: doi bătrânei și-au riscat viața

S-a întâmplat în orașul Meda, în provincia Monza și Brianza din Italia:. Doi bătrânei de 70 ani, inconștienți de pericol,  au folosit relicva războiului ca ornament și, dacă era necesar, mai spărgeau și nuci cu el.

Au folosit acel obiect ca pe un spărgător de nuci, dar în realitate era o bombă care datează din al doilea război mondial. Bomba era de 15 centimetri lungime și mai mult de 3 centimetri lățime și care în timpul  războiului care bomba a fost trasă cu tunuri de artilerie, scrie presa italiană Il Giorno.

În timpul unor controale ale autorităților, femeia a arătat soldaților o bombă pe care o folosea ca pe un obiect de ornament și ca un spărgător de nuci. O relicvă de război lăsată de tatăl ei și pe care bătrâna a vrut de mult să se descotorosească de ea, pentru că nu știa ce la ce să o folosească.

Citește și  Un pastor și-a înjunghiat mortal soția în biserică și apoi s-a ucis: crima s-a petrecut în fața enoriașilor

Bătrânii ar fi asigurat poliția, explicând că bomba era în casă de ani de  zile și că nu ar fi periculoasă din moment ce au spart și nuci cu ea.

Autoritățile și tehnicienii au evacuat casa în care trăiesc cuplul și au transportat bomba  într-o carieră din Paderno Dugnano pentru a o distruge.  Cuplul de bătrânei nu au fost puși sub nicio acuzație, deoarece nu erau conștienți că acel ”obiect de spart nuci” era de fapt o bombă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.