Focuri de armă la Paris: 3 răniți. Atacatorii au fugit

Un atac cu forcuri de armă a avut loc astăzi într-un hangar abandonat Aulnay-Sous-Bois. Atacul a avut loc pe setul celui mai recent videoclip al rapperului Booba. Bilanțul este de trei răniți. Grupul de atacatori au fugit de la locul atacului, iar autoritățile sunt pe urmele lor.

Rusia, cazul extraordinar al nou-născutului care vorbește 

Potrivit rapoartelor din sursele locale, un grup armat de bărbați a intrat în platoul în care a fost înregistrat ultimul videoclip al Elie Yaffa, un rapper cunoscut sub numele de artă Booba. Martorii au declarat că atacatorii au intrat înarmați cu arme de foc și bâte de baseball. În depozitul dezafectat, amenajat ca un set, erau prezenți aproximativ douăzeci de oameni. Identitatea și condițiile de sănătate ale celor trei răniți nu sunt cunoscute până în prezent.

Primele zvonuri dezvăluie că niciuna dintre ele nu pare a fi în pericol pentru viață. Nu se cunosc încă motivele atacului.

De Caludiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.