Focuri de arma la Lourdes: un fost militar s-a baricadat in casa luand ostateci pe fiica lui si fosta sotie

Focuri de arma la Lourdes: un fost militar s-a baricadat in casa luand ostateci pe fiica lui si fosta sotie

 

Un fost soldat de 50 de ani s-a baricadat în acasă în Lourdes, după ce a tras câteva focuri de armă luând ostateci pe fosta sa soție și pe fetița lor. Forțele speciale au intervenit imediat la fața locului. Potrivit presei franceze, femeia a raportat în mod repetat omul pentru violență.

 

 

Prefectura departamentului Hautes-Pyrenees a anunțat într-o declarație că bărbatul are probleme psihiatrice.  Prin urmare, este vorba de un caz personal și nu te un atac terorist  așa cum s-a presupus inițial. Forțele de ordine franceze  au delimitat un perimetru de securitate  în jurul zonei, în rue Mozart, lângă gara din Lourdes, în regiunea Pirinei.

 

Te-ar putea interesa și Un avion s-a prabusit in SUA! Niciun supravietuitor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.