Focuri de arma intr-un campus din Carolina de Nord: 2 morti si 4 raniti. Ucigasul este un student de 22 de ani

Focuri de arma intr-un campus din Carolina de Nord: 2 morti si 4 raniti. Ucigasul este un student de 22 de ani

Cel puțin două persoane au fost ucise și alte patru au fost grav rănite. Ucigașul ar fi student la universitate

Poliția a identificat persoana suspectă care a ucis două persoane de la Universitatea din Carolina de Nord. Este un bărbat de 22 de ani pe nume Trystan Andrew Terrell. Autoritățile au explicat că tânărul a tras o armă în studenții dintr-o clădire de la universitatea UNC Charlotte, ucigând două persoane și rănind alte patru. Motivul nu este încă clar.

 

Departamentul de poliție a confirmat arestarea lui Trystan Andrew Terrel, dar nu a declarat care ar fi acuzațiile împotriva lui. Bunicul arestatului, Paul Rold, a vorbit cu mass-media: Terrel s-a mutat în Charlotte cu tatăl său Cirda acum doi ani, după moartea mamei tânărului. Potrivit bunicului său, băiatul a fost student la aceeași universitate unde a avut loc atacul.

 

Universitatea are peste 26.500 de studenți și 3.000 de cadre didactice și personal. Campusul este situat la nord-est de centrul orașului și este înconjurat de zone rezidențiale. Poliția a intervenit în câteva minute după ce alarma a fost declanșată de prezența unui om armat. În momentul de față, trei dintre cei patru răniți sunt în stare critică.

Te-ar putea interesa și Mozambic, santajul dezgustator femeilor lovite de ciclonul Idai: sex pentru un kilogram de fasole

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.