Focuri de armă într-o discotecă! 14 morți și 6 răniți

O rafală de focuri de armă a cuzat moartea a 14 persoane și rănirea a altor 6 care sunt pericol de a-și pierde viața.

Mai mulți bărbați au intrat în dicoteca La Paya din Salamenca, Mexic. Se presupune a fi o reglementare de conturi între cartelurile de droguri. 13 bărbați și o femeie au murit pe loc, iar alte 6 persoane sunt în stare gravă.

Autoritățile și salvările au intervenit imediat . Unii martori au declarat că că mai mulți bărbați au intrat în discotecă și au început să tragă focuri de armă la întâmplare după care au fugit la bordul unui camion.

Specialiștii în criminologie au analizat localul iar corpurile au fost transportate la Servicul de Medicină Legală.

Până în acest moment nu se cunosc motivele acestui atac, dar se presupune o reglementare de conturi între cartelurile de droguri.

Te-ar putea interesa și  Tată violează fiica de 6 ani și o ucide. Mama moare de durere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.