Focuri de armă în Los Angeles la o petrecere de Halloween: 3 morți și 9 răniți

Focuri de armă în Los Angeles la o petrecere de Halloween: 3 morți și 9 răniți

O petrecere de Halloween în interiorul unei case s-a încheiat într-un schimb de focuri în sudul Los Angeles, cu un număr de trei morți și 9 răniți, a anunțat departamentul de pompieri Long Beach.  Echipele de medici ajunși la fața locului  au găsit cadavrele a trei bărbați și alte 9 persoane rănite care au fost internate în spital. Conform primelor reconstrucții ale poliției, doi persoane mascate au  deschis focul asupra celor prezenți la petrecere.

Și-a înjunghiat fostul partener de frică să nu-i ia fiicele: Mioara Bascoveanu, mama a două fetițe a fost arestată în Italia

Cei doi suspecți sunt încă căutați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.