Focarul de coronavirus a făcut un adevărat masacru într-o mănăstire: 13 călugărițe au decedat

Un focar de coronavirus a izbucnit în interiorul unei mănăstiri și a ucis 13 călugărițe. A fost un adevărat masacru împotriva surorilor în vârstă ale unei mănăstiri din Livonia, în statul Michigan. Când au apărut primele infecții, situația era deja critică și masacrul  nu a putea fi evitat.

Majoritatea maicilor ucise de coronavirus, toate aparținând ordinului San Felice, au murit în aprilie și mai. Cea mai recentă victimă s-a înregistrat în iunie. Mary Christopher Moore, șefa provinciei Our Lady of Hope, și-a exprimat durerea pentru pierderea surorilor.

Situație critică în New Delhi: 1 locuitor din 4 este infectat cu SARS – CoV – 2

Nu se știe cum ar fi putut intra virusul, dar având în vedere coexistența strânsă între surori, focarul bolii a fost destul de rapid și, din păcate, inevitabil. Toate victimele au avut vârste cuprinse între 69 și 92 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.