Focar la hotel, prim-ministru al Islandei și 8 miniștrii în carantină

Prim-ministru al Islandei și 8 miniștri în carantină ! Nouă dintre cei 11 membri ai guvernului islandez, inclusiv premierul Katrin Jakobsdottir, se află în auto-izolare după ce au participat la o cină la un hotel unde a izbucnit un focar de coronavirus. Acest lucru a fost raportat de televiziunea publică islandeză Ruv, potrivit căreia toți membrii guvernului vor trebui să stea în carantină și să efectueze două teste care să rezulte negative înainte  de a putea reveni la muncă.

Creștere violentă a cazurilor de Covid în Italia: în 24 de ore 947 pozitivi și 9 decese

Jakobsdottir a efectuat deja primul test și va trebui să aștepte până luni pentru al doilea. Singurii care nu vor trebui să se supună testului sunt ministrul sănătății și afacerilor sociale, amândoi absenți de la cina care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Începând de miercuri, Islanda impune carantină timp de 14 zile pentru toți cei care intră în țară sau, alternativ, să fie supuși a două teste la cinci zile între ele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.